fbpx

Tietosuoja­seloste

Tämä on henkilötietolain (523/1999) pykäliin 10 ja 24 perustuva tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjän ja tietosuojavastaavan yhteystiedot
Qstock Oy
Kansankatu 53 T3
90100 Oulu

Yhteyshenkilö
Binta Jabbi
binta.jabbi@qstock.fi
040 456 4113

Tietojen kerääminen ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Qstock Oy kerää Tullisali.fi-verkkosivustolla kävijöiden sähköpostiosoitteen uutiskirjeen lähettämistä varten.

Tullisalin verkkosivuilla käytetään evästeitä Google Analytics -kävijätilastoinnin toteuttamiseen. Evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä kerää henkilöä yksilöiviä tietoja.

Voit hallinnoida tai poistaa evästeet käytöstä käyttämäsi verkkoselaimen asetuksissa. Verkkosivujemme käyttö onnistuu myös ilman evästeitä.

Tullisalin verkkosivusto käyttää Google Inc-yhtiön tarjoamaa Google Analytics-verkkoanalyysipalvelua.

Google Analytics käyttää ”evästettä” eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan päätelaitteellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeet keräävät tietoja verkkosivuston käytöstä kuten:
– Selaimen tyyppi
– Käytössä oleva käyttöjärjestelmä
– Verkkosivusto, josta sivuille siirryttiin (viittaava URL-osoite)
– Palvelimen kyselyn ajankohta
– Vastaanottavan tietokoneen isäntänimi (IP-osoite)

Tietojen suojaaminen

Uutiskirjerekisteriä säilytetään sähköisesti MailChimp-järjestelmässä, jonne ei ole pääsyä ulkopuolisilla. MailChimp on ilmoittanut sitoutuvansa palvelun kehittämiseen siten, että se vastaa 25.5.2018 voimaan astuneen EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Uutiskirjeen tilaajista ei säilytetä manuaalista aineistoa. MailChimp-järjestelmää käyttävät nimetyt henkilöt pitävät huolen käyttäjätunnuksistaan ja ovat vaitiolovelvollisia.

Rekisterin henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät käsiksi ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus ja jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään. Henkilötietoja käsittelevällä henkilöstöllä on vaitiolovelvollisuus.

Evästeen luomat tiedot verkkosivuston käytöstä lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään. Tietoja säilytetään 26 kuukautta tietojen tallentamishetkestä.

Google käyttää Analytics-verkkoanalyysipalvelun tuottamia tietoja analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. IP-osoitettasi ei käytetä muiden Google-tietojen yhteydessä, vaan IP-osoitteiden nimet muutetaan niin ettei yhdistäminen ole mahdollista.

Oikeus tietojesi tarkastamiseen ja korjaamiseen

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja uutiskirjerekisteriin on tallennettu ja saada sinua koskevat virheelliset tiedot korjatuksi. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, milloin tahansa. Tarkastuspyyntö esitetään kirjallisesti sähköpostitse. Rekisteröidyn henkilöllisyydestä varmistutaan ennen tietojen antamista. Voit myös itse tarkistaa, päivittää tai poistaa tietosi uutiskirjelistalta klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lisätietoa Googlen käyttöehdoista ja tietosuojasta Googlen ohjesivuilta:
https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi