Tietoa covid-19 -vaikutuksista

INFO

PÄIVÄ
ti 24.03.2020

COVID-19 Tietoa

Päivitetty 24.3. (Elastinen siirtyy)
Suomen valtioneuvoston ja aluehallintoviraston suosistusten ja määräysten mukaisesti COVID-19 -tilanteella on vaikutusta myös Tullisalin toimintaan. Alla lisätietoa tulevia tapahtumia koskevista muutoksista.

-27.3.2020 Apocalyptica + Wheel
Konsertti siirtyy! Uusi päivämäärä on 27.3.2021 (sama päivämäärä, eri vuosi).

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan – sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, pyydetään seuraamaan Ticketmasterin ohjeita hyvityksen saamiseksi. Hyvitykset tulee hakea 31.3. mennessä. Ticketmasterin toimintaohjeet hyvityksen saamiseksi löytyvät alla olevasta linkistä.


-5.4.2020 Suvi Teräsniska – Ihmisen poika -kiertueen lisäkonsertti
Konsertti perutaan toistaiseksi. Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin hyvityksen saamiseksi, mikäli olet antanut lipun oston yhteydessä yhteystietosi. Ticketmasterin toimintaohjeet konsertin peruuntuessa löytyvät alla olevalta sivustolta.


-1.5.2020 Elastinen Tullisalissa.
(Tilannepäivitys 24.3.) -> Konsertti siirtyy! Uusi päivämäärä on 14.11.2020.
Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan – sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, pyydetään seuraamaan Ticketmasterin ohjeita hyvityksen saamiseksi. Hyvitykset tulee hakea 1.5. mennessä. Ticketmasterin toimintaohjeet hyvityksen saamiseksi löytyvät alla olevasta linkistä.


***Tullisalin kalenterissa on myös useita muiden tapahtumajärjestäjien järjestämiä tapahtumia, jotka ovat peruuntuneet tai siirtyneet. Tapahtumajärjestäjät vastaavat tiedottamisesta osallistujille itse. Ilmoitamme kuitenkin nettisivujen tapahtumakohtaisella sivulla kunkin tapahtuman muutoksista. ***

Kaikki tapahtumajärjestäjät, Tullisali mukaan lukien, on hyvin pahoillaan vallitsevasta tilanteesta. Toivomme yhteistuumin, että hallituksen asettamat uudet suositukset hillitsevät pandemian leviämistä toivotulla tavalla ja kesää kohti päästäisiin pian huolettomammissa tunnelmissa. Niissä tapahtumissa, jotka Tullisalissa tullaan järjestämään, parannetaan käsien desinfiointivalmiuksia ja panostetaan kosketuspintojen huolelliseen puhdistamiseen.

Huomioithan, että suositukset saattavat edelleen muuttua.

Lopuksi haluamme vielä kannustaa kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia huolellisesti. Vallitseva tilanne on valitettava ja vakava, mutta uskomme sen olevan myös voitettavissa. Olette meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. 💙

Tullisali tiedottaa tapahtumiin kohdistuvista muutoksista sosiaalisessa mediassa, tässä artikkelissa, sekä tapahtumakohtaisella nettisivulla.