Tietoa covid-19 -vaikutuksista

INFO

PÄIVÄ
ma 25.05.2020

COVID-19 Tietoa

Päivitetty 25.5.2020
Uusien suositusten ja määräysten mukaisesti kokoontumisrajoituksia muutetaan 1.6.2020 alkaen. Seuraava Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston määräys on voimassa 1.-30.6.2020:

"Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 50 henkilöä, mutta enintään 500 henkilöä, edellyttäen että yleisötilaisuus tai yleinen kokous toteutetaan noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja 14.5.2020 antamaa ohjetta."

Näin ollen rajoitetut toimintaedellytykset Tullisalin toiminnassa jatkuvat edelleen, mutta kesäkuusta alkaen on mahdollista järjestää tiloissamme esimerkiksi pieniä tai pienehköjä kokouksia tai yksityistilaisuuksia. Tulevissa tapahtumissa noudatamme tarkasti THL:n hygieniaohjeistuksia ehkäistäksemme viruksen mahdollisen leviämisen. Päivitämme tietoa tulevista tapahtumista tälle sivustolle niiden varmistuttua. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on tarvetta tilalle kokousta, kesäjuhlaa, yksityistilaisuutta yms varten. Meillä on runsaasti tilaa ja muuntautumismahdollisuuksia, joten kokouksien ym. järjestäminen onnistuu väljästi.

***COVID-19 -tilanteesta aiheutuneet muutokset:***

-27.3.2020 Apocalyptica + Wheel
Konsertti siirtyy! Uusi päivämäärä on 27.3.2021 (sama päivämäärä, eri vuosi).

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan – sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, pyydetään seuraamaan Ticketmasterin ohjeita hyvityksen saamiseksi. Hyvitykset tulee hakea 31.3. mennessä. Ticketmasterin toimintaohjeet hyvityksen saamiseksi löytyvät alla olevasta linkistä.


-5.4.2020 Suvi Teräsniska – Ihmisen poika -kiertueen lisäkonsertti
Konsertti perutaan toistaiseksi. Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin hyvityksen saamiseksi, mikäli olet antanut lipun oston yhteydessä yhteystietosi. Ticketmasterin toimintaohjeet konsertin peruuntuessa löytyvät alla olevalta sivustolta.


-1.5.2020 Elastinen Tullisalissa.
-> Konsertti siirtyy! Uusi päivämäärä on 14.11.2020.
Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan – sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli uusi päivämäärä ei käy, pyydetään seuraamaan Ticketmasterin ohjeita hyvityksen saamiseksi. Hyvitykset tulee hakea 1.5. mennessä. Ticketmasterin toimintaohjeet hyvityksen saamiseksi löytyvät alla olevasta linkistä.


***Tullisalin kalenterissa on myös useita muiden tapahtumajärjestäjien järjestämiä tapahtumia, jotka ovat peruuntuneet tai siirtyneet. Tapahtumajärjestäjät vastaavat tiedottamisesta osallistujille itse. Ilmoitamme kuitenkin nettisivujen tapahtumakohtaisella sivulla kunkin tapahtuman muutoksista. ***

Kaikki tapahtumajärjestäjät, Tullisali mukaan lukien, on hyvin pahoillaan vallitsevasta tilanteesta. Toivomme yhteistuumin, että hallituksen asettamat uudet suositukset hillitsevät pandemian leviämistä toivotulla tavalla ja kesää kohti päästäisiin pian huolettomammissa tunnelmissa. Niissä tapahtumissa, jotka Tullisalissa tullaan järjestämään, parannetaan käsien desinfiointivalmiuksia ja panostetaan kosketuspintojen huolelliseen puhdistamiseen.

Huomioithan, että suositukset saattavat edelleen muuttua.

Lopuksi haluamme vielä kannustaa kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia huolellisesti. Vallitseva tilanne on valitettava ja vakava, mutta uskomme sen olevan myös voitettavissa. Olette meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. 💙

Tullisali tiedottaa tapahtumiin kohdistuvista muutoksista sosiaalisessa mediassa, tässä artikkelissa, sekä tapahtumakohtaisella nettisivulla.