Samuli Putro

Putron levynjulkaisukiertue Tullisaliin.

INFO

PÄIVÄ
la 23.10.2021
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
alk. 29,50 €
OSTA LIPUT
Samuli Putro

Konsertti on jouduttu siirtämään uudelleen. Uusi tapahtumapäivä on 23.10.2021.

Aiemmat toteutumattoma päivämäärät ovat olleet 27.2.2021 sekä 15.5.2021. Ostetut ja palauttamattomat liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Ticketmaster on yhteydessä kaikkiin tietonsa heille luovuttaneisiin lipun ostajiin ohjeistuksien kera.

Liput on mahdollista palauttaa 31.5.2021 mennessä Ticketmasterin ohjeiden ja ehtojen mukaisesti. Pahoittelemme aiheutuvaa harmia.

***

Putron seitsemäs sooloalbumi julkaistiin Helmikuussa 2021. Uudelta albumilta on julkaistu myös kaksi hyvän vastaanoton saanutta singleä; ”Kesän tyynet hetket” ja tuoreimpana ”Sydän hakkaa ahneesti”. Tummien laulujen tekijä, syvä tulkitsija Putro suhtautuu tulevaisuuteen optimistisesti: ”Uusia asioita on tulossa joka rintamalla ja tulevaisuus vaikuttaa tekemisen arvoiselta.”

Keikka on paikkanumeroimaton K-18 konsertti, jossa on saatavilla myös istumapaikkoja.

Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3€ voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla.

Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta.

Aikataulu:
Ovet klo 20
Ilta on K-18

Oikeudet muutoksiin pidätetään.