fbpx

Nyt On Jatkot!

INFO

PÄIVÄ
pe 02.12.2022
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
Alk. 29 €
OSTA LIPUT

Enää ei tarvitse etsiä jatkopaikkaa, kun Nyt On Jatkot! -kiertue starttaa marraskuussa 2022!

Lipunmyynti käynnistyy pe 20.5. klo 12.00 Ticketmasterin lippukaupassa!

Kiertueella mukana Movetron, Chorale, Poju sekä DJ Toivonen

Nyt On Jatkot on marras-joulukuussa Suomea ympäri kiertävä klubikonsepti, jossa jatkoja ei tarvitse etsiä ravintolaillan päätteeksi. Täällä on jatkobileet heti käynnissä! Kiertuetta tähdittää huikea bilekattaus:  Movetron, Chorale, Poju ja kiertueen tirehtöörinä toimii DJ Toivonen. Tällä kiertueella saa irrotella luvan kanssa. Se on vähintäänkin paita pois!

 

Movetronin Päivi Lepistö kommentoi kiertuetta seuraavasti: ”Nyt on jatkot” -biisi on tuottanut tulosta Move-keikoilla jo vuosien ajan!!! Paitaa ja housua on lennellyt välillä yhden rekillisen verran lavalle… Katsotaan, mihin pystymme kun ”Nyt On Jatkot” – kiertue näkee päivänvalon. Mukana on kattaus ystäviä, musiikin ilosanomaa. Ei kannata missata, luvassa on huippuklassikoita niin meiltä, kun muiltakin ihanilta artisteilta ja ystäviltämme, niitähän tässä VUOSIEN varrella meistä on tullut!! Olet mitä ihanimmin tervetullut laulamaan ja bailaamaan kanssamme, nähdään!!!”

 

Tämä uusi tapahtumakonsepti kiertää loppuvuodesta eri areenoita ja tuo parhaat jatkot luoksesi. Ota siis kaverisi mukaan ja tule jatkoille!

 

PE 02.12.2022 Oulu, Tullisali

  • Movetron
  • Chorale
  • Poju
  • DJ Toivonen

 

Seuraa somessa:

Facebook: @nytonjatkot

Instagram: @nytonjatkot

TikTok: @centrallineentertainment