Mustasch (SE)

INFO

PÄIVÄ
to 03.12.2020
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
Alk. 32€
OSTA LIPUT

Mustasch (SE) saapuu Suomeen minikiertueelle joulukuussa 2020.
Kiertueen ensimmäinen keikka nähdään Oulun Tapahtumakeskus Tullisalissa torstaina 3.12.2020.

Suomalaisten rakastama ja oululaisten omaksuma pohjoismaisen raskaan rockin eturivistöön jo vuosikymmenen lukeutuneen ruotsalaisyhtye Mustaschin saavutuslista on vaikuttava. Bändi on julkaissut kymmenen albumia, joista ”Double Nature” on noussut isoksi hitiksi, bändi on myynyt loppuun kiertueita Skandinaviassa ja kiertänyt Motörheadin ja Volbeatin kanssa Euroopassa, saanut neljä Grammis-ehdokkuutta sekä Grammis-palkinnot ”Latest Version Of The Truth” sekä ”Mustasch”-albumeista. Yhtyeen tuorein albumi ”Killing it for life” julkaistiin marraskuussa 2019.

Liput:
Liput ennakkoon alk. 32€ (sis. käsittelykulu), ovelta 37€ (jos jäljellä)
Huom. Lipun hinta ei sisällä narikkamaksua.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi tapahtuman sisäänpääsyn yhteydessä. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Aikataulu:
- Illan aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta ovet avautuvat klo 20.00. Keikka on K-18.

- Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3€ voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä yleisimmillä maksukorteilla.

- Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi


Oikeudet muutoksiin pidätetään.