Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela: Altamullan Road

INFO

PÄIVÄ
to 19.11.2020
LIPUN HINTA
alk. 43€

Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela:

Altamullan Road
Fullsteam Agency esittää:

JOHANNA IIVANAINEN JA JOHANNA KURKELA YHTEISELLE ALTAMULLAN ROAD -KIERTUEELLE

Huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time” julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela lähtevät loppuvuodesta laajalle Altamullan Road -konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisevat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa, jonka myötä käynnistyvä kiertue toteutetaan kahdessa osassa. Kiertueen ensimmäinen osa koetaan marras–joulukuussa 2020 ja toinen osa tammi–helmikuussa 2021. Konserttiliput tulevat myyntiin tiistaina 2. kesäkuuta.

Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

Yhtyeen toinen single ”Underwater” nyt julkaistu. Kyseessä on voimakas ja järisyttävän kaunis laulu, jolle on myös julkaistu vaikuttava Tommi Rahkon tekemä animaatiovideo.Tästä ainutlaatuisesta musiikista sekä Iivanaisen ja Kurkelan karismaattisesta lavaesiintymisestä päästään nauttimaan livenä, kun Altamullan Road -kiertue käynnistyy marraskuussa ja rantautuu lähes 20 kaupunkiin aina Helsingistä Ouluun.

Tullisalissa keikka nähdään to 19.11.20. Konsertti on istuva tasalattiakatsomolla.
Eteispalvelumaksu 3€. Tarkemmat tiedot ja ohjeet julkistetaan tällä sivulla sekä Tullisalin somessa lähempänä tapahtumaan.

Lipunmyynti käynnistyy ti 2.6.2020 klo 9.00
- ennakkoon Lippupisteestä alk. 43 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)