fbpx

ELLINOORA

INFO

PÄIVÄ
pe 22.04.2022
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
29,50 €
OSTA LIPUT

ELLINOORA TULLISALIIN!

Ellinoora julkaisi syksyllä kolmannen albuminsa Viimeinen romantikko. Albumi nousi julkaisun jälkeen sekä Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja on striimannut kultaa. Ellinooran keväisellä kiertueella kuullaan varmasti albumilta löytyvä jättihitti Dinosauruksii ja paketillinen muita tämän lahjakkaan uuden sukupolven popartistin teoksia.

✨PE 22.4.2022 | Tullisali, Oulu
✨K-18 | Ovet: 20.00
✨Liput: käsittelykuluineen alk. 29,5 € (sis. alv 10 %)
✨Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3 € (sis. alv 24 %) voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla.
✨Illan aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Keikka on paikkanumeroimaton K-18 konsertti. Tullisalissa käytössä vain mobiili- ja korttimaksu!

***
Tullisalissa noudatetaan Suomen Hallituksen ja THL:n, sekä Pohjois-Pohjanmaan Aluehallintoviraston ajankohtaisia ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtuman turvallisuuteen liittyen COVID-19 -tilanteessa. Tarkistathan ajankohtaiset tapahtumatiedot ennen keikkaa osoitteessa tullisali.fi. Tullisali huolehtii omalta osaltaan hyvästä hygieniasta. Mikäli rajoitukset tai säädökset vaatisivat koronapassin käyttöönoton tapahtumissa, Tullisali noudattaisi tätä linjausta.