Elastinen

INFO

PÄIVÄ
pe 03.12.2021
AIKA
21:00
LIPUN HINTA
alk. 27€
OSTA LIPUT
Elastinen

Elastinen Tullisalissa

Elastisen konserttia joudutaan koronapandemiasta johtuen siirtämään jo kolmannen kerran. Uusi päivämäärä on Perjantai 3.12.2021. Lipunmyynti on käynnissä!

Jo aiemmin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää lippu hyvässä tallessa uutta konserttipäivää varten. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lipun, on se mahdollista tehdä 15.4.2021 mennessä. Ticketmaster on yhteydessä siirtyneestä tapahtumasta kaikkiin lipun ostaneisiin, ja lipun palautusohjeet löytyvät heidän lähettämästään viestistä.

Pahoittelemme syntyvää haittaa!

Keikalla on käytössä koronapassi. Koronapassi toimii edellytyksenä sisäänpääsylle. Lisätietoa koronapassista löydät Tapahtumat-sivulta.

***

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Sua seuraa aurinko -single julkaistiin keväällä 2019 ja viimeisin, Kunnian miehiä, lokakuussa 2019.

Liput:
Liput alk. 27€.
Ovelta 32.50€ jos jäljellä.
- Pyörätuoliasiakkaan saattaja samalla lipulla veloituksetta.

Aikataulu:
Ovet klo 21.00
Illan tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin
Ilta on K-18

Oikeudet muutoksiin pidätetään.