fbpx

Dead by April (SWE) – Dreamlike in Finland -Tour 2024

INFO

PÄIVÄ
la 10.02.2024
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
Alk. 32,50 €
OSTA LIPUT

Dead by April saapuu Oulun Tullisalille – luvassa on uuden albumin juhlakeikka sekä entistä isompi show!

Liput myynnissä nyt Ticketmasterin myyntikanavilla! Lippuja myydään tapahtumapäivänä myös Tullisalin ovelta, mikäli tapahtuma ei myy ennakkoon loppuun.

Dead by April valmistautuu uuden kovasti odotetun albuminsa julkaisuun ja kiertää julkaisun tiimoilta Suomessa helmikuussa 2024 jopa kuuden keikan verran.
 

Suomessa suurta suosiota nauttiva moderni ja melodinen metalcore yhtye on nähty maassamme niin klubi- kuin festivaaliesiintymisillä tasaisesti ja nousevan suosion saattelemana. Helmikuun kiertueella tullaan näkemään uuden albumin juhlakeikat, joka tarkoittaa myös entistä suurempaa tuotantoa yleisön nautittavaksi. 

Tuleva levy on sekä paluu Dead by Aprilin soundin juurille vuoteen 2009 että osoitus yhtyeen halusta kehittyä kaikilla osa-alueilla. Albumilta on jo irrotettu sinkkujulkaisuja pitkin vuotta ja luvassa on vielä muutamia maistiaisia ennen itse levyn julkaisua. Albumin tarkemmat julkaisutiedot ovat luvassa jo lähikuukausien aikana. 

 

Tuleva pitkäsoitto vie kuulijat jälleen syvemmälle Dead by Aprilin maailmaan. Meille on tärkeää päivittää soundiamme ja pitää se tuoreena. Ja koska suomalaiset ovat ymmärtäneet meitä alusta asti ja tunnemme, että Suomi on suorastaan toinen kotimaamme, haluamme esittää talvella myös tuoreita biisejä vanhempien hittien lomassa.  

Jos kaipaat alkuvuodesta lämpöä, Dead by April antaa sitä varmasti. Tuomme Suomeen näyttävimmän tuotannon koskaan, joten keikat tulevat olemaan kovimpia, mitä Dead by April on koskaan tehnyt, yhtyeen biisintekijä, tuottaja ja kitaristi-laulaja Pontus Hjelm lupaa. 

 

Keikalla nähdään lisäksi erityisvieraina Suomen suurin metalcore yhtye One Morning Left, sekä ruotsista kovaa tahtia nouseva rock yhtye Self Deception.