fbpx

Craft Beer Oulu 2023

INFO

PÄIVÄ
la 03.06.2023
LIPUN HINTA
Alk. 12 €
OSTA LIPUT

Craft Beer Oulu järjestetään jälleen kesäkuun alussa

Perinteikäs olutkaupunki Oulu saa jatkoa Oulun omalle oluttapahtumalle, kun toinen Craft Beer Oulu järjestetään Tullisalissa Oulussa 2.-3.6.2022. Tulonsa tapahtumaan on varmistanut jo monta pienpanimoa!

”Craft Beer Oulu on Oulun oma olutfestivaali ja täysin käsityöläisolueen keskittyvä oluttapahtuma.”

Vaikka Craft Beer Oulun pääosassa on nimenomaan hyvä olut, luvassa on myös ruokaa ja oheisohjelmaa.

Rajoitettu erä Craft Beer Oulun Blind bird -hintaisia lippuja on nyt myynnissä. Lipun hinta sisältää narikan sekä maistelulasin.

CRAFT BEER OULU JULKISTAA PIENPANIMOITA

Pienpanimotapahtuma Craft Beer Oulu elävöittää oululaista olutkulttuuria myös ensi kesänä. Mielenkiintoisia pienpanimoita saman katon alle tuovan tapahtuman ensimmäiset ulkomaiset kiinnitykset ovat First Craft Beer Unkarista ja suomalaistaustainen Sori Brewing Virosta.

Kotimaisista pienpanimoista osallistumisensa ovat varmistaneet Hailuodon Panimo Hailuodosta, Kahakka Kokkolasta, Lapin Panimo Rovaniemeltä, Mallaskosken Panimo Seinäjoelta ja Naïlo Brewing Co Oulusta. Mukaan on lupautunut myös siidereitä, viinejä ja tisleitä valmistava Pirula Ylistarosta.

”Ensimmäinen Craft Beer Oulu meni oikein mukavasti kaikista pandemian aikaisista ja jälkeisistä haasteista huolimatta, ja tapahtuman kävijätavoite lähes täyttyi. Kysyntää tapahtumalle selvästikin on”, Craft Beer Oulun tuottaja Rauli Alaruikka kertoo.

”Tapahtuma on huomattu myös Suomen rajojen ulkopuolella. Unkarilainen First Craft Brewery nimenomaan halusi tulla Craft Beer Ouluun ja sitä kautta Suomen markkinoille.”

Liput myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla.