fbpx

Battle Beast + Brymir

INFO

PÄIVÄ
pe 28.10.2022
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
Alk. 42 €
OSTA LIPUT

BATTLE BEAST TULLISALIIN 28.10.2022!

Energisistä livekeikoistaan tunnettu Battle Beast saapuu lokakuussa Ouluun.  

Illan aikataulu:

🔸 20:00 ovet auki 

🔸 20:30 Meet & Greet  

🔸 21:10 Brymir 

🔸 22:30 Battle Beast

Tapahtuman ikäraja on  K-18  | Liput alk. 42 €.

Eteis- ja naulakkopalvelumaksun 3 € (sis. alv 24 %) voi suorittaa ennakkoon lipun oston yhteydessä tai paikan päällä korttimaksulla.

***

Battle Beastin suosio vain jatkaa kasvuaan. Festivaalikesän jälkeen bändi suunnistaa kiertämään Eurooppaa alkuvuodesta julkaistun Circus of Doom -levyn tiimoilta. Onneksemme saamme bändin myös piipahtamaan Oulussa Tullisalissa perjantaina 28.10.2022. 

Tämä kovakuntoinen keikkajyrä tulee tarjoilemaan meille heavyn ilosanomaa, johon kuuluu tarttuvat kertosäkeet, energinen show, laulaja Noora Louhimon karisma ja basisti Eero Sipilän vitsit.

Melodisen death metalin kotimaisiin kärkinimiin lukeutuva Brymir saapuu Tullisaliin lämmittelemään keikkayleisön! 

Eeppisiä melodioita, melankoliaa ja säälimätöntä vauhtia, näitä ominaisuuksia ei Brymiriltä puutu. Vuonna 2006 perustetulla yhtyeellä on pitkä valloitushistoria ja heidän loistonnälkänsä kasvaa vauhdin kiihtyessä. Brymir lähtee nyt yhä kirkkaammalle loistopolulle, solmittuaan sopimuksen Napalm recordsin kanssa. He julkaisivat elokuussa uuden hellittämättömän albuminsa ”voices in the sky” (2022) – Tämän albumin menestyksellä todellakin vain taivas on rajana. 

Lämpimästi tervetuloa unohtumattomalle keikkaillalle Battle Beastin ja Brymirin kanssa!