Insomnium + Finntroll

INFO

PÄIVÄ
pe 07.01.2022
AIKA
20:00
LIPUN HINTA
alk. 35 €
OSTA LIPUT
Insomnium + Finntroll

Insomniumin kiertue siirtyy alkuvuoteen 2022

Uusi päivämäärä on PE 7.1.2022 Tullisali, Oulu
Liput palvelumaksuineen alk. 35 €
Ovet klo 20 | K-18

Jo ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan, mutta on ne mahdollista myös palauttaa 6.11.2021 mennessä Ticketmasteriin. Konsertin piti alunperin olla 24.9.2021.

Kansainvälisesti menestynyt melodisen deathmetallin jättiläinen, Insomnium, lähtee syys-lokakuussa Suomen-kiertueelle. Kiertue pysähtyy Helsingissä, Turussa, Seinäjoella, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja lopuksi lahden takana Tallinnassa. Yhtyeen mukana Suomen- ja Viron-keikoilla on lämmittelemässä peikkometalliyhtye Finntroll. Liput keikoille ovat nyt myynnissä.

Modernin metallin parrasvaloihin tinkimättömällä asenteella ja kovalla työllä itsensä urakoinut Insomnium julkaisi uusimman singlensä, ”The Reticentin”, 21. toukokuuta. Yhtyeen viimeisin albumi, lokakuussa 2019 ilmestynyt ”Heart Like a Grave” singahti Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja Saksassakin Top 10 -listalle.

Albumin perään oli tarkoitus kiertää maapalloa ristiin rastiin, mutta maaliskuussa 2020 suunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi. Bändi pääsee kuitenkin näillä näkymin aloittamaan kiertämisen jälleen syyskuussa, jolloin he tekevät kotimaassa kuusi keikkaa ennen esiintymistään Virossa, ja marraskuussa alkavaa laajempaa Euroopan-kiertuetta.

Yhtyeen Suomen- ja Viron-keikat lämmittelee maailman paras peikkometalliyhtye, aivan liian harvoin kotimaassa keikkaileva Finntroll. Folkmetallin taitureiden viime syksynä julkaistu, seitsemäs studioalbumi ”Vredesvävd” pääsee vihdoin liveyleisön kuultavaksi.

Konsertin järjestää Live Nation Finland.